Departament d'Informàtica

Al nostre centre podeu estudiar el cicle formatiu de grau mitjà de Sistemes microinformàtics i xarxes. El cicles de grau superior que oferim són el de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma i el d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa, també podeu optar per fer els dos cicles en tres cursos ja que el primer curs és comú.

A les nostres classes utilitzem la plataforma Moodle com a eina de treball a l’aula i de comunicació amb l’alumnat.

Preparem els nostres alumnes per a les certificacions oficials CCNA de Cisco Systems i impartim el programa oficial Linux Essentials.

cisco3   2867.Dell SonicWALL Logo Lockup RGB oracle academy linux acad

 

En aquest enllaç podeu consultar la informació que van rebre els assistents a les portes obertes del març de 2023 de la nostra família professional.

 

img estudis2

GRAU MITJÀ:

Sistemes Microinformàtics i Xarxes

 

GRAU SUPERIOR:

img 3x2     

Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma

Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa

 

 img dual

  

img smx2

 Amb aquest cicle seràs capaç d’instal·lar, configurar i mantenir equips informàtics i petites xarxes locals.El cicle té una durada de 2000 hores dividides en dos cursos que s’imparteixen en horari de matí

Pots consultar es mòduls professionals del ccle en aquest enllaç.

 fp-grados-informatica.jpg

 

img 3x2

img dam2

Amb aquest cicle seràs capaç de desenvolupar, implantar, documentar i mantenir aplicacions informàtiques multiplataforma, utilitzant tecnologies i entorns de desenvolupament específics, garantint l'accés a les dades de forma segura i complint els criteris d'utilització i qualitat exigits en els estàndards establerts.


El cicle té una durada de 2000 hores dividides en dos cursos que s’imparteixen en horari de tarda (15h a 21.30h). Pots consultar es mòduls professionals del cicle en aquest enllaç.

 

tablet smartphone

 

 

img 3x2

img asix2

Amb aquest cicle seràs capaç d’instal·lar, configurar, administrar i mantenir sistemes informàtics garantit el correcte funcionament.

A més a més, al nostre centre hem creat el mòdul de "Programació avançada" perquè els alumnes d'ASIX també coneguin un dels llenguatges amb més sortida professional: el llenguatge Java.

El cicle té una durada de 2000 hores dividides en dos cursos que s’imparteixen en horari de tarda (15h a 21.30h). Pots consultar es mòduls professionals del cicle en aquest enllaç.

 

infraestructura

 

Membres del departament

NEUS BUDESCA
JOAN DALMAU
ELENA VIDAL
ANNA GENE
LAURA LÓPEZ
AGUSTÍN MIRANDA
CHELLO CHIAPELLA
ESTHER RUBALCABA
VANESSA SERRANO 
FRANCESC ROS
XAVIER SAN NICOLAS
MIRIAM SUBIRATS
NOÈLIA TUSET
FERRAN URGELL