Cinc alumnes de CFGM, d'Erasmus+

erasmus italia 1 El 27 de maig, cinc alumnes dels CFGM de l'Institut van marxar a Valguarnera (Sicília) per fer una estada Erasmus+.

Els alumnes dels cicles formatius de grau mitjà seleccionats són Verónica Roman i Vicenta Adelantado del de Cures auxiliars d'infermeria; Mar Amigó, de Gestió Administrativa; Òscar Puig, que fa el 1r curs d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, i Jordi Cabanes, que cursa el de Mecanització.

Hi seran durant un mes, temps que els permetrà completar el mòdul de formació en centres de treball en una empresa estrangera. Durant l'estada posaran en pràctica els coneixements i les competències professionals adquirides durant els seus estudis de formació professional a l'Institut.

Des del curs 2014-2015, l’Institut Jaume Huguet participa en activitats de mobilitat amb la finalitat de millorar la qualitat de la formació professional que ofereix, les competències lingüístiques i interculturals del seu alumnat i del seu professorat, i la inserció laboral. Així doncs, tal com fan ara aquests cinc alumnes, l’alumnat de Formació Professional del nostre centre pot fer les pràctiques en un altre país durant la seva estada en el nostre Institut, en el marc del Programa Erasmus+.

Podeu trobar més informació aquí.

 

erasmus italia 2

 

erasmus italia