Innova FP: app de Valls

El 26 de gener, l’alumnat de 2n B de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma va fer una sortida pel centre històric de Valls per preparar-ne una app.

Aquesta activitat ja l'havia fet l’alumnat de 2n A el dia 27 d'octubre i s'emmarca dins del projecte Innova FP que els nostres alumnes implementaran al llarg d'aquest curs, i que consistirà a desenvolupar una app mòbil sobre els punts d'interès turístic de la ciutat. Per això, havien de començar les activitats coneixent-los directament.

Tot i les dificultats que comporta la pandèmia, van començar la visita guiada a la plaça del Blat, quilòmetre zero del món casteller. Sota aquesta mateixa plaça es van endinsar per les galeries del refugi antiaeri construït durant la Guerra Civil. A continuació, van contemplar la majestuositat del campanar de l’església de Sant Joan i algunes de les capelles de l'església. Tot seguit, van continuar la ruta pel Call jueu, on els van explicar diverses de les llegendes relacionades amb aquella zona, com ara la del bandoler La Pera, a partir de l’escultura d’un cap que hi ha al xamfrà entre el carrer Sant Antoni i el carrer Carnisseria. A continuació, van poder visitar la capella del Roser, especialment els mosaics sobre la batalla de Lepant de les parets. Per acabar, van arribar fins a la Plaça del Pati, l’antic pati d'armes del castell de la ciutat.

 2n A

2n B