Ja heu vist el nou rètol?

S’ha fet en el marc del projecte InnovaFP i en col·laboració amb l'empresa MIKI PÉREZ ILLUSTRATION, i és una impressió grafitada del logo del centre.

A través d'aquesta sinergia, l'alumnat del cicle formatiu de grau superior de la família d'Informàtica elaborarà un espai web per a aquesta empresa i, en contraprestació, l’empresa ha fet aquest treball a la façana del nostre centre.

InnovaFP és el programa de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, en què participa l'Institut, i que promou la col·laboració d’empreses i centres de formació professional per treballar en projectes d’innovació i transferència de coneixement. Aquest és un exemple més, on la formació professional de l'Institut actua com a pol de coneixement vers les empreses, les quals poden accedir a prestacions i coneixements tècnics a través d'InnovaFP. Si no fos per aquest programa, empreses de petita dimensió com la del Miki no tindrien accés als avantatges de la col·laboració amb centres d’FP.

Us agrada?

 

CARTELL TALLER