Novetats beques Erasmus+

erasmusPlusQuinze alumnes de l’Institut gaudiran enguany d’una de les beques Erasmus+ per a alumnes de cicles formatius, cosa que els permetrà fer pràctiques en empreses estrangeres. 

El Departament d’Ensenyament promou aquestes experiències de mobilitat en altres països com a reforç i millora de la formació pràctica dels alumnes.

Com a novetat d’enguany, hem ampliat els països amb els quals tindrem convenis d’alumnes en pràctiques, ja que dos alumnes del CFGM de Sistemes microinformàtics i xarxes aniran a França, concretament a la localitat de Saint Étienne on, durant tot el mes de juny, faran pràctiques en una empresa d’informàtica.

També es repetirà l’experiència a la Gran Bretanya, ja que dos alumnes del CFGM de Mecanització podran fer el seu Erasmus a la ciutat de Wrexham (País de Gal·les), en una empresa del grup Kellogg’s; del 28 de maig al 28 de juny.

I, finalment, tal com ha passat els darrers anys, alguns alumnes tornaran a anar a la localitat de Valguarnera (Sicília). Aquest curs s’ha pogut augmentar a onze el nombre d’alumnes amb beca Erasmus+: 10 dels cicles de Grau Mitjà d’Activitats Comercials, Cures Auxiliars d’Infermeria, Gestió Administrativa, Sistemes Microinformàtics i Xarxes, Soldadura i Caldereria, i Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, i un alumne del cicle formatiu de Grau Superior de Disseny en Fabricació Mecànica. El primer torn de 6 alumnes va marxar el 20 de maig i el segon, el 3 de juny.

erasmus sicília 1r torn

 

Com ja és habitual, abans de marxar, els alumnes reben classes de la llengua parlada en el país on van (anglès, francès i italià), a través dels professors d’idiomes de l’institut, per augmentar la seva fluïdesa i incorporar-se en el seu lloc de pràctiques amb més facilitat.

 

ERASMUS LOGO