Visita del soci italià d’Erasmus+

italiansLa setmana del 12 al 18 de març vam rebre la visita del senyor Vicenzo Interlicchia, el nostre soci italià en el programa Erasmus+.

Interlicchia és el responsable de l’empresa amb la qual ens vam posar en contacte fa cinc anys per començar a desenvolupar els programes ERASMUS+ amb els alumnes de Formació professional de l'Institut que estan interessats a fer pràctiques de la seva modalitat d'estudis en una empresa a l'estranger.

En la primera experiència van ser cinc els alumnes que es van desplaçar a Itàlia, i tots ells estaven cursant estudis de mecanització, soldadura i caldereria.

A partir de llavors, i gràcies a l'ajuda del nostre soci, membre de la CNA (Confederazione Nazionale dell'Artigianato e della Piccola e Media Impresa), hem pogut anar ampliant el nombre d'alumnes que participen en aquest programa, així com les especialitats. Enguany aniran a Itàlia 10 estudiants de Mecanització, Soldadura, Electricitat, Informàtica, Comerç, Gestió Administrativa i Cures Auxiliar d'Infermeria.

És la segona vegada que rebem la visita del nostre soci italià, i enguany a més ja ha pogut conèixer els alumnes que hi aniran els propers mesos. La visita ha estat del tot profitosa.

 

italians2

 

italians3