Salutació del Sr. Josep M. Soler - Director

 

L’Institut Jaume Huguet, la nostra Escola, des que va néixer l’any 1924, ha tingut un segell propi, el d’apostar per les innovacions, tal com feren aquells vallencs que, amb una inquietud formadora i emprenedora, en van promoure la creació.

Durant tots aquests anys moltes persones hi han deixat la seva petjada i, al mateix temps, l’Institut Jaume Huguet·Antiga Escola del Treball de Valls ha estat un referent educatiu per a la ciutat i tota la comarca.

L'actual oferta educativa del centre està integrada per l'Educació Secundària Obligatòria, el Batxillerat i els cicles formatius de Grau Mitjà i Superior de Formació Professional. El projecte educatiu del centre pretén donar una formació integral a tots els alumnes i, amb la col·laboració de la Fundació ANESPRO, abasta també la formació ocupacional i contínua.

Seguint aquesta orientació pedagògica, l'Institut preveu educar els nois i les noies en la participació democràtica, afavorint les actituds de respecte vers la diversitat de cultures i la pluralitat lingüística del nostre país.

Igual que els nostres precursors al llarg de les diferents èpoques, volem afrontar el present més innovador amb una aposta per les tecnologies de la informació i de la comunicació que ens auguri un futur prometedor, i volem fer-ho sempre des de la il·lusió i el treball, els quals enriqueixen tota la nostra comunitat educativa.

Amb el desig que la vostra visita per aquesta web sigui engrescadora, i que us permeti conèixer-nos millor, restem a la vostra disposició per a qualsevol consulta, comentari o suggeriment que vulgueu fer-nos.


Ben cordialment,

Josep M. Soler
Director