3r i 4t d’ESO visiten CaixaForum

A més de visitar el recinte modernista on hi ha instal·lat el museu, van fer una visita comentada a l’exposició “Impressionistes i moderns. Obres mestres de la Phillips Collection”. Aquesta exposició presenta obres dels principals mestres de la pintura, des del Romanticisme fins a l'Expressionisme abstracte. Així doncs, van gaudir de les obres d’artistes com Manet, Van Gogh, Degas, Picasso, entre d'altres, totes procedents de la Phillips Collection, una de les col·leccions d'art modern i avantguardes més grans dels Estats Units.

A continuació, van tenir temps lliure per acabar de visitar pel seu compte l’edifici i la resta d’exposicions, abans d’anar cap a la zona comercial de les Arenes, on van acabar de passar la jornada. 

Aquesta activitat forma part de la jornada lúdica i educativa especial que, des de fa uns anys, l’Institut organitza per als alumnes d'ESO que tenen un bon rendiment escolar; representa un reconeixement a la feina feta i també serveix per animar-los a seguir treballant i obtenint uns bons resultats acadèmics.

 

RECONEIXEMENT 3r