4t d’ESO a Praga

El 7 de maig, el grup d’alumnes de 4t d’ESO que han fet el viatge de final d’etapa a Praga van agafar l’autobús des de l’Institut per anar cap a l’aeroport de Barcelona. Així va començar la seva experiència per conèixer aquesta icònica ciutat centreeuropea. 

 

Van iniciar la visita a la ciutat el dia 8 fent un circuit guiat pel castell de la ciutat, que inclou, entre d’altres edificis, la catedral, el Palau Reial i el carreró de l’Or. A la tarda van veure el mur de John Lennon, el pont de Carles i van tenir una bona estona de temps lliure per conèixer la Ciutat Vella.

 

El dia 9 van gaudir d’un dia radiant per la ciutat. Primer van fer un creuer pel riu Moldava. Després, al migdia, van tenir temps lliure pels voltants de la plaça Major de la Ciutat Vella. I a la tarda, van passar pel carrer Vinarna Certovka, el carrer més estret del món, abans d’agafar el funicular i pujar al parc Petrin, des d’on van poder gaudir d’unes vistes espectaculars de Praga.

El 10 van visitar al matí el camp de concentració de Terezín, però no en veureu cap fotografia per respecte al que representa aquest indret. A la tarda van tenir temps lliure a l’illa d’Slovansky Ostrov, on alguns van aprofitar per fer un passeig pel riu en barca a pedals.

I, l’últim dia, es van acomiadar de Praga visitant alguns carrers i places de la Ciutat Nova on, entre d’altres, van veure com es movia l’estàtua dedicada a Franz Kafka, escriptor nascut en aquesta ciutat.

Aquí i aquí  trobareu alguns vídeos del viatge.