Fira de l'Ocupació 2024

El dia 9 de maig els alumnes dels segons cursos de cicles formatius de l'Institut van participar en la Fira de l'Ocupació organitzada per la Cambra de Comerç de Valls i IMDL Vallsgenera, en col·laboració amb l’Ajuntament de Valls i el suport del SOC, la Generalitat de Catalunya, la Cámara de Comercio de España, Garantia Juvenil, el Ministerio de Trabajo y Economia Social i els fons europeus, cofinançat per la Unió Europea.

La Fira pretén ser un espai d’intercanvi entre el món empresarial i les persones que busquen feina on s’hi podien trobar ofertes laborals de les empreses del territori de totes les famílies professionals que tenen estudis als centres formatius de la comarca. La participació en aquesta fira era totalment gratuïta per a les empreses i van poder interactuar amb les potencials persones candidates a l’oferta. L’empresa també disposà d’un espai per poder fer una presentació pública de l’empresa, donar-la a conèixer i exposar les necessitats laborals existents.

A més, també hi va haver un espai d’atenció individualitzada per a l’orientació laboral, orientació acadèmica i suport a l’acreditació de competències, entre d’altres. Es van fer diversos tallers dinàmics per a la recerca d’ocupació.

En definitiva, va ser una experiència reeixida que va apropar les empreses del territori al nostre alumnat.