1r de BAT al Tibidabo

L’alumnat de 1r de Batxillerat de les matèries de Física, Tecnologia i Enginyeria va combinar ahir la diversió i l'aprenentatge al Parc d'Atraccions del Tibidabo. Els estudiants van gaudir d'una jornada única al parc d'atraccions del Tibidabo. L'activitat va tindre com a principal objectiu relacionar els conceptes físics apresos a classe amb les atraccions del parc.

Durant la visita, els alumnes van tenir l'oportunitat d'aplicar els coneixements teòrics adquirits de física i tecnologia resolent una sèrie de problemes pràctics relacionats amb les atraccions, des de calcular forces, velocitats, acceleracions fins a energies.

Després de resoldre els reptes plantejats, van pujar a les atraccions per experimentar en primera persona els fenòmens físics que havien estudiat. Tant la muntanya russa com els cotxes de xoc, el vaixell pirata, el Diavolo (les cadiretes) o el Tibidabo Express, cada atracció els va oferir una oportunitat única per consolidar els continguts treballats i per comprendre la seva aplicació en la vida real.

Una activitat que els va deixar una impressió duradora i els va permetre descobrir que la física i la tecnologia poden ser tan emocionants com divertides quan s'apliquen en el context adequat.