Sortida al Clúster TIC 2023

Els alumnes de 1r del CFGS Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma (DAM) interessats a fer la Formació en Centres de Treball en modalitat dual van assistir el 24 de novembre al Clúster TIC que es feia a Reus. Hi van anar acompanyats pel tutor de 1r DAM, Francesc Ros, i per Neus Budesca, la tutora d’FCT dual d’ASIX i DAM.

Durant la jornada van poder conèixer 16 empreses: Viajes Para Ti, T-Systems, Innetum,  Xipset,  Movertis, Proacit, Studiogenesis, Grupo Castilla, Nemon, Ànima Branding, Escuela de Formacion digital, Masergrup, Redessa.  Cada una tenia 5 minuts per fer una breu descripció de l'empresa, quins perfils TIC necessiten, requisits de contractació, activitats de Team Building, etc. per, així, despertar l'interès dels alumnes. També van fer algun sorteig entre exposicions de les empreses, que destaquen que necessiten no només perfils tècnics sinó també que dominin la llengua anglesa. A continuació, les empreses van fer entrevistes i van rebre els currículums dels alumnes interessats a fer-hi l’FCT dual.

Per als alumnes va ser una gran experiència ja que van fer les seves primeres entrevistes de feina per aconseguir tenir un DUAL en el proper curs.