Sortides en BTT 2023 

El dia 11 d’octubre van començar les sortides en BTT dels alumnes del cicle superior d'Ensenyament i Animació Socioesportiva. En la primera els tocà visitar els pobles de Puigpelat, Nulles i Vallmoll.

En la segona, el dia 18, van passar per la Torre de la Mixarda, el pont del Diable o del Moro i el forn ibèric de Fontscaldes.

El 25 octubre, la destinació va ser la Vall del Glorieta; primer van passar pel pont de Goi; un cop a la Vall, van visitar el molí del Mas de Forès, l'ermita del Remei i l'església d'Alcover, amb el seu peculiar campanar.

Seguint amb les rutes de BTT, el 8 de novembre, va ser el torn de les barraques de pedra seca de la ruta de la Capona, amb una parada obligada al monestir de Santes Creus.

Finalment, la darrera sortida, el 15 de novembre, els portà a fer una ruta circular començava de bon matí en direcció a l'ermita del Roser de Vallmoll, i que després passava per la Casa Bofarull de Josep M Jujol als Pallaresos i acabava al pont del Diable de Tarragona. La tornada la van fer per la banda del Francolí i els portà ben a prop de la petroquímica fins a Puigdelfí per recuperar el camí de tornada cap a Vallmoll i Valls.