4t d’ESO a Menorca 2023

2023 06 07 MENORCA 1 ret

Els alumnes de 4t d’ESO van marxar de viatge de final de curs a Menorca el dia 5 de juny; 70 alumnes, 4 professors i 2 monitors van agafar el vol des de Barcelona. 

El primer dia van fer el camí de Cavalls des de cala Galdana fins a Son Saura. En aquesta ruta van poder gaudir d’unes bones cales i del paisatge natural de l’illa.

El dia 7 van visitar la necròpolis talaiòtica de Cales Coves i es van banyar en diverses cales menorquines. A la tarda van passejar pels carrers de Ciutadella, passant pels llocs més emblemàtics de la ciutat: la catedral de Santa Maria de Menorca, l’Ajuntament, la plaça des Born i el port de Ciutadella.

El matí del dijous 8 va ser molt complet: van anar en caiac des del municipi des Grau fins a l'illa d'en Colom i també van fer una ruta pel parc natural de s'Albufera des Grau. Després de dinar, van passar la tarda a la cala en Porter fent activitats de platja. Finalment, a l'última nit, van sopar al mirador del Mediterrani de cala en Porter.

El divendres 9 van passar tot el dia al ferri, del port de Maó al port Barcelona, passant per Alcúdia. Va ser un viatge llarg, però els va servir per fer un tancament del viatge de final de curs i recordar tots els moments viscuts.