Jornades de formació COBOTS

2023 03 30 cobots 1

El 24 de març, els estudiants de l’M13 de 2n curs del CFGS d’Automàtica i Robòtica Industrial van participar en unes jornades de formació a Elx, a la seu de CFZ COBOTS, empresa organitzadora de l’esdeveniment. Hi van assistir alumnes i professors dels centres IES Cotes Baixes d'Alcoi, CIPFP Canastell de Sant Vicent del Raspeig, Institut Escola de Treball de Barcelona i del nostre Institut.

Aquestes jornades formen part d’un projecte d’FP del Ministerio de Educación y Formación Profesional, en el qual aquest curs acadèmic participen els alumnes de 2n curs del CFGS d’Automàtica i Robòtica Industrial. L’objectiu principal del projecte és la creació de material formatiu com documents digitals i videotutorials orientats a la programació de sistemes basats en robots col·laboratius.

Per dur a terme aquestes tasques, els alumnes del cicle formatiu disposen de robots col·laboratius UR3e del fabricant Universal Robots. Aquests robots disposen de la tecnologia més moderna desenvolupada per a la robòtica col·laborativa en l’entorn de la Industria 4.0.

2023 03 30 cobots 2