I és que... no parem!

Nosaltres vam començar el recorregut a Torredembarra i vam anar passant per diverses platges i cales: Canyadell, Altafulla, Tamarit i la Mora, fins arribar al bosc de la Marquesa que acaba a la platja Llarga. Durant l’excursió vam poder observar la peculiar forma que agafa la vegetació de la costa. Quan fa vent s’aixeca l’aigua salada del mar i la vegetació per protecció s’inclina cap al terra i no cap a dalt.

Un cop a la platja Llarga ens quedava Cala Romana, la Savinosa, l’Arrabassada i finalment acabar la nostra ruta a la platja del Miracle.

Jornada de promoció del Fornàs

El divendres 15, els alumnes de 1r de Batxillerat van assistir a la jornada de promoció del Fornàs que organitza cada any el Patronat Municipal d’Esports. A través d’un sistema rotatori, els alumnes van fer aeròbic amb bicicleta (spinning), bosu, aeròbic amb boxa (aerobox) i condicionament físic (fitness).

Camp de futbol del Vilar

Els alumnes de 2n ESO, els dies 19 i 21, van anar al camp de gespa artificial del Vilar per disputar diferents partits de futbol 7, contingut que han treballat al llarg d’aquest segon trimestre.

Bàsquet amb cadira de rodes

Ens agrada que els nostres alumnes vegin una altra manera de fer esport! Ja fa dos cursos que ens visiten jugadors de bàsquet amb cadira de rodes, dins de la campanya “No passis de roda a roda”. Per això, els dies 19 i 22, els alumnes de 3r d’ESO van poder provar el que se sent practicant un esport adaptat.