Sortida a Mont-roig

2022 11 30 MONT ROIG 8 El 30 de novembre, el departament de Dibuix va organitzar una sortida a dibuixar del natural al municipi de Mont-roig del Camp. Hi van anar els alumnes de les optatives de dibuix de 4t d’ESO i els de Batxillerat. D’aquesta manera els nostres alumnes van poder fer una de les pràctiques més habituals per aprendre a dibuixar: el dibuix de paisatge al natural en viu. Compaginar art i natura acompanyat d’altres persones que fan el mateix és una experiència enriquidora que complementa les activitats acadèmiques fetes a l’aula de l’institut.

Inspirant-se en la pintura de Miró, que va pintar a l’ermita de la  Mare de Déu de la Roca, van anar en aquest bonic espai natural i cultural com a font d’inspiració de futurs artistes que poden sortir entre els nostres alumnes. Es vam repartir en tres grups de treball acompanyats cadascun d’un professor per dibuixar en una zona determinada propera a l’ermita. Després, els grups van anar canviant de lloc fins a completar els tres esbossos que calia fer. Posteriorment a la sortida, els caldrà completar el treball penjant-lo cadascú al seu Google Sites amb les fotografies i les explicacions pertinents.

Van tenir sort i el dia els va acompanyar regalant-los boniques vistes amb contrastos de llum i reflexos al mar,  i amb una bona escalforeta de bon matí.