Sortides en BTT 2022-23

2022 11 09 BTT 5

Els alumnes de 1r del CFGS d'Ensenyament i Animació Socioesportiva van iniciar les sortides amb BTT el passat 5 octubre. L'objectiu, com cada any, és el de conèixer camins que els apropin a espais d'interès cultural i paisatgístic de la nostra zona. El primer dia van anar a Vallmoll, Nulles i Puigpelat.

El 19 d’octubre van anar una mica més lluny per conèixer la Torre de la Mixarda, un Patrimoni de la Humanitat com és el Pont del Diable i el forn ibèric de Fontscaldes.

El 26 d’octubre van fer ruta per l’Alt Camp: Alcover i la Vall del Glorieta, visitant el Pont de Goi, l'església nova d'Alcover, el Mas d'en Forès i l'ermita del Remei.

El 3 de novembre la ruta pel patrimoni artístic, cultural i natural de la comarca els va portar a la Capona, amb les cabanes de pedra seca i els cossiols, i al monestir de Santes Creus resseguint part del GR-175.

Finalment, el 9 de novembre, van fer la darrera sortida fins a la comarca del Tarragonès per visitar la Casa Bofarull de Josep M. Jujol als Pallaresos i, altre cop, el Pont del Diable de Tarragona.