Sortida al Clúster TIC de Reus

2022 11 24 ClusterTIC 2 ret

Els alumnes de 1r del CFGS Administració de Sistemes Informàtics (ASIX) interessats a fer la Formació en Centres de Treball en modalitat dual, van assistir el 24 de novembre al Clúster TIC que es feia a Reus. Hi van anar acompanyats per Neus Budesca, la tutora d’FCT dual d’ASIX i DAM.

Durant la jornada van poder conèixer 16 empreses: Nuclio Digital School, Viajes Para Ti, T-Systems, eHealthAI, Inetum, Etecnic, Talentea, Xipset, Expacia, Movertis, Proacit, Studiogenesis, Grupo Castilla, Nemon, Grupo CBS Quality i IPTE.  Cada una tenia 5 minuts per fer una breu descripció de l'empresa, quins perfils TIC necessiten, requisits de contractació, activitats de Team Building, etc. per despertar l'interès dels alumnes. Les empreses destacaren que es necessiten, no només perfils tècnics, sinó persones que dominin la llengua anglesa. A continuació, les empreses van fer entrevistes i van rebre els currículums dels alumnes interessats a fer-hi l’FCT dual.

Per als alumnes assistents va ser una gran experiència ja que els va permetre de fer les seves primeres entrevistes amb empreses per aconseguir tenir un DUAL en el proper curs; els va servir, doncs, per aprendre a dominar els nervis i les tensions d’aquestes situacions.