Erasmus+ d’enguany

2022 05 27 Erasmus 1 ret

El  26 de maig, vuit alumnes del nostre centre, estudiants de Cicles Formatius de Grau Mitjà de diverses famílies professionals, van viatjar a Sicília (Itàlia) on s’estaran un mes fent pràctiques en una empresa. Aquestes activitats són possibles gràcies a les ajudes que es reben del Programa Erasmus+ de la Unió Europea.

Els alumnes són: Adrià Pujol Rios, Quim Torrell Llagostera i Nil Bellido Mira, de Mecanització; Dúnia Juárez Blasco i Andrea Vizcaino Fernandez, de Cures Auxiliar d’Infermeria; Clàudia Adrián Crespo i Jaume Sendra Ribas, de Gestió Administrativa, i Judith Almansa Olm, d’Activitats Comercials.

El dia 27 al matí ja van començar les pràctiques a les respectives empreses i, després, van tenir temps de fer una mica de turisme a Piazza Armerina, on van visitar les restes romanes i els mosaics de la Vila Romana del Casale, que és Patrimoni Mundial de la Unesco des del 1997.

El 28, van visitar Catània i Aci Trezza. A Catània van conèixer la catedral, el símbol de la ciutat (l'elefantino), le Pescherie i el Teatre Greco. A la tarda, van passejar per la vila marinera d’Aci Trezza.

Que tingueu una bona estada!