4B d’ESO fa la Ruta Narcís Oller

2022 05 23 ruta Oller 5

Avui, el grup de 4t d’ESO B ha fet la Ruta Narcís Oller per la ciutat de Valls.

Després de dos anys sense poder-la fer per culpa de la pandèmia, enguany el Departament de Català ha pogut tornar a programar aquesta activitat, que promou l’Ajuntament de Valls i que organitza la Societat Narcís Oller amb l’objectiu de conèixer millor la vida i l’obra de l’autor vallenc, un dels més importants de la literatura catalana. 

Els alumnes han fet la Ruta Oller, que passa pels principals indrets que marquen la vida i l’obra d’Oller, acompanyats de Francesc Cucurull i Maria Sans, els dos actors voluntaris que llegeixen fragments de les obres d’Oller en alguns dels indrets relacionats amb la seva vida i obra. 

Han començat la Ruta a la plaça del Quarter, davant del bust de l’escriptor, i han passat per la Capella del Roser, davant de la casa on va néixer. A continuació han entrat al Saló de Plens de l’Ajuntament per conèixer el retrat de l’autor a la Galeria de vallencs il·lustres. Han continuat la ruta per les places del Carme, de l’Oli i dels Alls i l’han acabada davant de la seu de l’Institut d’Estudis Vallencs.