Exposició artística a Sant Roc

2022 05 11 EXPO M BESSÓ 1 ret

Durant la primera quinzena de maig, el departament d’Educació Visual i Plàstica ha organitzat diverses sortides per anar a visitar, al Pati de Sant Roc de l’Institut d’Estudis Vallencs, l’exposició “L’ànima i la flor, vivències poètiques” amb diversos grups de primer i tercer d’ESO i amb els grups d’optatives de dibuix de quart d’ESO i de segon de BAT.  

En aquesta mostra es pot veure un projecte creatiu complert: és el llibre desplegat en quadres a partir de les il·lustracions originals per mirar i llegir. Hi hem anat per veure el procés creatiu que porta a il·lustrar  un poema i també per observar les diferents tècniques dels dibuixos i pintures, moltes practicades a classe; així, els alumnes de primer, a més, han pintat amb els pastels i els colors a llapis; els de quart amb la pintura al tremp, el carbonet i el llapis de grafit. 

També han tingut l’ocasió de conèixer que, de vegades, els professors tenen altres facetes fora de la vida laboral de professors al centre com és el cas de la seva professora de dibuix, Mercè Bessó, l’autora de totes les il·lustracions de l'exposició.