Sortida a Lleida

Vam visitar el Museu Diocesà i Comarcal (http://www.museudelleida.cat) i després els alumnes havien de completar un dossier (http://issuu.com/xpinyol/docs/itinerari/3) visitant les esglésies de Sant Llorenç i Sant Martí. Finalment, vam pujar fins a la Seu Vella per gaudir de l’art i de les magnífiques vistes.

Aquests són alguns dels comentaris dels alumnes:

El passat dijous 17 de gener els de segon vam anar d'excursió de Socials a Lleida. Allà, vam visitar el Museu Diocesà, vam fer un recorregut per diferents esglésies fins arribar a la Seu Vella on vam acabar el recorregut. Durant tot el dia, per grups, havíem de completar un dossier sobre la sortida i també havíem de fer una sèrie de fotos que s'hi indicaven.

Al Museu vam fer una visita ràpida sobre la vida a Lleida a l'Edat Mitjana, les mesquites, les esglésies... També ens van ensenyar monedes i diferents restes que pertanyen a Lleida i als voltants. Quan vam arribar a la Seu Vella, vam acabar de completar el dossier.

Adriana Romeu - 2n d’ESO B

El dia 17 de gener els alumnes de 2n d'ESO vam anar a Lleida. Vam visitar un museu sobre l'època romànica. Després d'això, teníem un dossier on hi havien diverses preguntes, i nosaltres havíem d'anar per Lleida per buscar les respostes (amb ajuda d'un mapa).

Estàvem dividits per grups de quatre o cinc persones i havíem d’anar fent. El professor ens va penjar tres preguntes al Twitter i les havíem de respondre amb l’ajuda de la gent que trobàvem pel carrer.

Segons la meva opinió, l'excursió va ser molt interessant.

Josep Calavera - 2n d’ESO B

El dia 17 de gener, tots els segons d'ESO de l'Instiut, vam anar a Lleida a veure diverses coses sobre l'època romànica i gòtica. L'excursió va estar molt bé, ja que anàvem per grups i, per dir-ho d'alguna manera, érem més lliures, sense tenir tota l'estona els professors a sobre.

El fet d’haver d'investigar i buscar escultures o làpides, va ser interessant, sense saber on anàvem, bé, només amb l'ajuda d'un mapa. L'excursió també ens va servir per aprendre a orientar-nos, aprendre a fer les coses sols.

Fer servir el Twitter o altres xarxes socials, va ser genial; ens hem d'avançar en les noves tecnologies, i fer una excursió fent-ne servir, a alguns ens va ajudar molt.

En fi, va ser una excursió molt interessant i molt divertida, per la meva part”

Gemma Ferré - 2n d’ESO D