Pràctiques a ETSEQ

A l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química van visitar-hi les instal·lacions i hi van fer diverses activitats pràctiques relacionades amb les dues matèries.

En arribar, la Dra. Cristina Urbina, del Departament de Mecànica, va rebre els alumnes i els va fer una presentació del estudis que es duen a terme a l'Escola. També els va fer reflexionar sobre les seves idees de futur, per tal d'ajudar-los a decidir què poden estudiar el proper curs. A continuació van anar al laboratori de química per fer una sessió pràctica d'anàlisi d'aigües. Els alumnes, dividits en grups, van estudiar els paràmetres de qualitat de l'aigua: el pH, la conductivitat, la duresa, la presència de sulfats d'aigües de l'aixeta en diferents poblacions i algunes mostres que ells mateixos havien portat.

Per acabar, el Dr. Josep Font els va presentar la xerrada "Temps exponencial o de pressa, de pressa" en què va explicar als alumnes els canvis que ha patit la humanitat i incidí, especialment, en la rapidesa amb què ha succeït tot això en els darrers 100 anys.

Aquesta activitat forma part del conveni de col·laboració que des de fa uns anys l’Institut manté amb l'ETSEQ.

 

ETSEQ 4

 

ETSEQ 1

 

ETSEQ 2

 

ETSEQ 3