Premis Sant Jordi 2024

2024 04 22 SANT JORDI 4 ret

Aquest matí hem començat a celebrar Sant Jordi a l’Institut amb l’acte de lliurament dels premis del 27è Concurs literari que organitzen els departaments de Llengua catalana i de Llengua castellana del centre. Enguany s’ha fet en format reduït, a l’aula d’audiovisuals del centre i hi han assistit els alumnes guardonats i els seus familiars.

L'acte ha sigut presentat per Abril Milan i Neus Poblet, alumnes de l'optativa d'Arts Escèniques de 1r de Batxillerat.

La professora Rosa Manchobas, que es jubila a finals d’aquest curs, ha estat l’encarregada d’escriure el pòrtic de l’Itinerari poètic i narratiu 2024, el recull dels poemes i narracions premiades, i ella mateixa l’ha llegit a l’inici de l’acte. 

Després les caps dels dos departaments de llengües han lliurat els premis als millors treballs de narrativa i de poesia en llengua catalana i castellana i que trobareu aquí. Després del lliurament dels premis de poesia, les alumnes de l'optativa d'Arts Escèniques de 1r de Batxillerat Nawal Labidi, Jana Freixes i Anna M. Andreychenkov han recitat els poemes guanyadors.

A continuació, s'han lliurat els premis de disseny que han sigut per a:

-Millor disseny de la portada de l'Itinerari Poètic i Narratiu de Sant Jordi: Alba Pedrosa Jiménez de 4t ESO D

-Millor disseny per a l’agenda del proper curs: Aina Barranco Heredia de 3r ESO C  

Tot seguit, s'han repartit els premis del concurs de fotografia ambiental que enguany tenia com a tema “L’aigua. Ecosistema, usos de l’aigua i escassetat” i que ha organitzat la comissió d’Escoles Verdes com cada any. Mentre es lliuraven els premis corresponents, s'han projectat les fotografies guanyadores que són les de :

-Categoria 1 (alumnes d’ESO): Yan Baixas Culvi de 4t ESO C

-Categoria 2 (alumnes de batxillerat i cicles formatius): Aina Rallo Sallés de 1r BAT B 

-Categoria 3 (professorat, personal administratiu i famílies): Candela Martí Serra, professora del Departament d’Educació Física

Volem agrair molt especialment a l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Institut la seva col·laboració amb l’acte, ja que ha sigut qui ha dotat tots els premis que s’han lliurat.

Enhorabona, nois i noies, i us animem a continuar creant!