XVII Concurs de Fotografia Ambiental

La Comissió Escoles Verdes ha obert la convocatòria del XVII Concurs de Fotografia Ambiental. S'hi pot participar en tres categories: 

A) Alumnes d'ESO 

B) Alumnes de BAT i Cicles Formatius

C) Professorat, personal administratiu i famílies. 

El tema d’enguany és l’aigua, tant la seva presència com a font de vida dels ecosistemes i dels humans, com la seva absència o escassetat. Es poden presentar imatges fins el 7 d’abril al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Cal consignar-hi el nom i la categoria.

L’aigua: les imatges poden reflectir la vida vegetal i animal de qualsevol ecosistema, tant si té bona salut com si no; també s’hi pot incloure infraestructures relacionades amb l’aigua (canalitzacions modernes i antigues, mines, fonts, molins, sistemes de reg, de distribució, d'emmagatzemament…), i poden reflectir-ne l’escassetat en un context tant de sequera com de malbaratament del recurs. Les fotografies poden fer-se en el context natural o poden fer-se composicions simbòliques relacionades amb el tema, tant a casa com al medi. Igualment, com que l’aigua i la seva absència és present en molts elements de la nostra vida, hi ha moltes possibilitats de crear imatges relacionades amb el tema.

El Concurs de Fotografia Ambiental busca promoure una reflexió sobre la necessària protecció de la natura i l’ús dels seus recursos per part dels humans per mitjà d’aquesta expressió artística.

2024 02 22 concurs fotografia