Excel·lència en el Batxillerat de l’Institut

2023 06 12 EXCELLENCIA BAT

Un cop feta l’avaluació final de 2n de Batxillerat, l’Institut ha pogut concedir tres matrícules d’honor als alumnes que han acabat els seus estudis de Batxillerat amb les millors mitjanes d’expedient acadèmic. Són Adai Niubó Garcia, Marta Becerra Oliva i Teo Milán Estruch. A banda de ser un reconeixement a l’excel·lència en els estudis, el fet d’obtenir Matrícula d’Honor els permetrà gaudir de la gratuïtat de la matrícula del primer curs de grau universitari.

A més, l'alumnat que ha excel·lit aquest curs ha estat: Tiago Amarelle Rodrigues, que vol cursar Enginyeria Matemàtica i Física a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona; Dúnia Andavert Martínez, que vol cursar  Bioquímica a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona; Marta Becerra Oliva, que vol estudiar Educació Primària amb menció en Llengua Anglesa a la Universitat de Lleida; Júlia Blanch Fontbona, que vol estudiar el Doble Grau d’Administració i Direcció d’Empreses i Finances i Comptabilitat a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona; Maria Cañadilla Domingo, que vol cursar Química a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona; Maria Franquès Roselló, que vol estudiar Biologia Humana a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona; Teo Milán Estruch, que vol estudiar Biologia Ambiental a la Universitat Autònoma de Barcelona; Adai Niubó Garcia, que vol cursar Química a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona; Arnau Niubó Garcia, que vol estudiar Enginyeria Química a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona; i Marta Tarragó Arnal, que vol cursar Biomedicina a la Universitat de Lleida.

En el decurs de l’acte acadèmic de graduació, l'Adai, la Marta i el Teo rebran el corresponent diploma acreditatiu del premi que han obtingut.

La quantitat d’alumnes que aquest curs s’han graduat amb una nota extraordinària en el Batxillerat posa en valor el nivell d’excel·lència en aquesta etapa educativa al nostre centre.

Enhorabona a tots i a totes pels magnífics resultats que heu aconseguit! El vostre esforç ha obtingut la recompensa que desitjàveu!