40a Nit de Premis de Valls

El 3 de juny es va celebrar al Centre Cultural de Valls la 40a edició de la Nit de Premis Valls. Durant l’acte, la Fundació Anespro, entitat en què l'Institut Jaume Huguet participa conjuntament amb la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, va lliurar el 29è Premi Escola-Empresa a FM Logistic Iberia,S.L; el guardó fou lliurat pel director de l'Institut i vicepresident de la Fundació Anespro, Josep M. Soler i el va recollir Olga Castellví Balañà, responsable del departament de Recursos Humans de l'empresa, la qual va estar acompanyada durant l’acte per Oscar Reyes Muñoz, gerent de FM Logistic a Valls.

El Premi Escola-Empresa té com a objectiu reconèixer la col·laboració del sector privat amb l'Institut Jaume Huguet en la formació professional que impartim, seguint el model de coparticipació amb les empreses que s'impulsa des del centre i que garanteix una elevada inserció laboral. 

Fundada el 1967, FM Logistic s'ha convertit en un operador internacional de referència a les àrees de magatzem, transport, logística urbana, co-packing i gestió de la cadena de subministrament. És una empresa reconeguda en logística per a la indústria alimentària, begudes alcohòliques, el retail, béns de consum, cosmètica i perfumeria, ecommerce i  indústria. Opera en 14 països, i té uns 26.000 treballadors. A la península ibèrica, FM Logistic compta amb una infraestructura de 7 plataformes, amb una superfície de 365.000 m2, i una flota de camions de 360 vehicles entre propis i contractats. L’empresa creu fermament en la formació professional i a les seves instal·lacions, després dels períodes de pràctiques, alguns dels alumnes han estat contractats per l’empresa i actualment hi desenvolupen la seva carrera professional.