Ysepe Esthela Maho, Premi de Recerca Jove 

2022-06-28_PREMI_ESTHELA.jpgLa nostra exalumna Ysepe Esthela Maho Kinson ha guanyat un altre premi amb el seu treball de recerca de 2n de Batxillerat. En aquest cas és un dels prestigiosos Premis de Recerca Jove per fomentar l'esperit científic del jovent 2022 que convoca la Generalitat de Catalunya. L’ha guanyat amb el treball "Creació d’una cooperativa de moda", que va ser tutoritzat pel docent de la matèria d’Economia, Isaac Bonillo Alcaina. En aquest cas el premi és una dotació econòmica de 850€ que rebrà l'alumna per destinar-los als seus estudis universitaris; en concret està cursant el doble grau d'ADE + Màrqueting a la URV.

L’objectiu del treball de l’Esthela va ser analitzar amb profunditat les característiques de les cooperatives i la seva evolució a Catalunya. També va mostrar un marc pràctic, amb la creació d’una cooperativa de moda tenint en compte diferents aspectes necessaris per dur-la a terme amb un enfocament molt correcte i complet: anàlisi de la col·lecció, pla econòmic i financer, i pla de màrqueting.

Aquest premi se suma als altres dos que ja havia guanyat amb aquest treball, el Premi al millor treball de recerca de batxillerat d'ESCI i al Millor treball de recerca de cooperativisme que li atorgà CoopCamp, Fundació Roca Vallès i Abacus. 

Enhorabona un cop més, Esthela, per la gran feina feta!