Dolors Farré, alcaldessa de Valls, ens visita

Aquest matí a l’Institut hem rebut l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré. Concretament, ha anat a l’aula-taller dels cicles formatius de grau mitjà de la família professional d'Informàtica, on s'ha interessat per conèixer de primera mà el projecte del José Antonio Ortega i l’Oriol Ribé que va guanyar el Premi Open Data promogut per l'Ajuntament. 

Tal com ja us vam explicar aquí i aquí, el José Antonio i l’Oriol, alumnes del segon curs del CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, van aconseguir el guardó de la primera edició dels premis "Repte Valls Open Data" amb un treball de proposta de millora d'alguns parcs infantils de Valls a partir de l’anàlisi de les dades obertes de parcs infantils i fonts del municipi. 

L’alcaldessa ha volgut conèixer tots els detalls del projecte, i ha compartit amb els alumnes i les professores que hi van participar els dubtes que se li han presentat a partir de la detallada exposició que li han fet el José Antonio i l’Oriol.

Després, encara ha tingut temps per escoltar les demandes que alguns alumnes i professors li han fet sobre la situació de la ciutat, i també per respondre les preguntes que li han plantejat.

Moltes gràcies, Alcaldessa, per la visita!