Recepció als medallistes de l’SpainSkills

2022 07 05 RECEPCIÓ SPAINSKILLS 2 RET

Aquest matí, al Palau Robert de Barcelona, el conseller d'Educació i el director general d'FP han ofert una recepció a l'alumnat, tutors i representants de centres dels medallistes de la darrera edició de l'SpainSkills, el campionat espanyol de formació professional.

L'acte, que ha començat amb la projecció d'un vídeo resum de la participació de l'equip català Catskills a Madrid, ha reconegut el talent de l'equip català d'FP format per 40 alumnes, en especial els guanyadors de les 6 medalles d'or i  les 7 de plata.

A la recepció hi ha participat l'Andreu Montserrat Roig, alumne del CFGS d'Automatització i Robòtica Industrial de l'Institut que va guanyar la medalla de plata de l'especialitat d'Instal·lacions Elèctriques a Madrid, on va representar la formació Professional Catalana. L'Andreu ha estat acompanyat pel professor d'Instal·lacions elèctriques, David Vallverdú, amb qui va viatjar a Madrid i pel director del centre, Josep M. Soler.

Durant l'acte, el director del centre també ha recollit els diplomes de participació dels altres sis alumnes de l'Institut que van participar al campionat espanyol de formació Professional Spainskills: Martí Martínez Feliu, Miquel Marco Ramos, Roger Andavert Martínez, David Marcos Milà, Albert Herreros Canela i Alexander Arche Iglesias.

L'acte ha acabat amb un petit refrigeri per a tots els assistents.