Esthela Maho, Premi de Recerca

2022 06 28 PREMI ESTHELAYsepe Esthela Maho Kinson, alumna de 2n de Batxillerat, ha guanyat el primer premi de la convocatòria de Treballs de Recerca de Batxillerat de Catalunya en l'Àmbit de l'Activitat Internacional d’ESCI, centre universitari adscrit a la UPF. L’ha guanyat pel treball titulat "Creació d’una cooperativa de moda", que va ser tutoritzat pel docent de la matèria d’Economia, Isaac Bonillo Alcaina. El lliurament dels premis es durà a terme el 4 de juliol a Barcelona.

Tal com fixen les bases del concurs, l’Esthela rebrà un diploma i una beca del 50% del preu de la matrícula del primer curs del grau en Negocis i Màrqueting Internacionals a ESCI-UPF; a més, el tutor de treball rebrà un Ipad.

L’objectiu del treball de l’Esthela va ser analitzar amb detall i profunditat les característiques de les cooperatives i la seva evolució a Catalunya d’una forma clara i rigorosa. D’altra banda va mostrar un marc pràctic, amb la creació d’una cooperativa de moda, tenint en compte diferents aspectes necessaris per dur-ho a terme amb un enfocament molt correcte i complet: anàlisi de la col·lecció, pla econòmic i financer i pla de màrqueting.

Enhorabona, Esthela!