Premi Escola-Empresa a Termo-watt

2022 05 28 premis VALLS 5 El 28 de maig al vespre, en el marc de la 39a edició de la Nit de Premis Valls, la Fundació Anespro, entitat en què l'Institut Jaume Huguet participa conjuntament amb la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, va lliurar el 28è Premi Escola-Empresa a Termo-watt,S.L. El guardó va ser lliurat pel director de l'Institut i vicepresident de la Fundació Anespro, Josep M. Soler i, per part de l'empresa, va recollir-lo el director gerent, José Luís Mira. En la seva intervenció, Mira va animar les empreses a col·laborar amb la formació de l'alumnat de l'Institut; també va destacar la importància que té l'Institut Jaume Huguet per a les empreses de l'entorn, ja que actua com a pedrera de futurs treballadors, ben preparats  que generen una transferència de coneixement que reverteix en la societat.

L’acte de la 39a edició de la Nit de Premis Valls es va celebrar al Teatre Principal, i fou presidit per Dolors Farré, alcaldessa de Valls, i Josep M. Argimon, conseller de Salut del Govern de la Generalitat de Catalunya.

El Premi Escola-Empresa té com a objectiu reconèixer la valuosa col·laboració del sector privat amb l'Institut Jaume Huguet en la formació professional que s'hi imparteix, seguint el model coparticipat amb les empreses que s'impulsa des del centre i que garanteix una elevada inserció laboral. L'empresa premiada d'enguany, Termo-Watt, té la capacitat tècnica i el personal necessari per cobrir diferents projectes del sector industrial i terciari: projectes i instal·lacions elèctriques de mitjana i baixa tensió, fontaneria industrial, panells solars, climatització industrial i d’edificis. Tot un món de solucions que dona tranquil·litat i confiança als seus clients en els camps de la climatització industrial, seguretat industrial, aire comprimit, electricitat industrial, manteniment industrial, fontaneria industrial, calderes industrials, sistemes contra incendis, fotovoltaica, panells solars i eficiència energètica. El seu compromís amb la formació professional és recurrent i ja fa anys que col·labora amb l’Institut en els processos formatius del nostre alumnat, sobretot de l’especialitat d’instal·lacions elèctriques i automàtiques.

Termo-watt, S.L. creu fermament en la formació professional i a les seves instal·lacions, després dels períodes de pràctiques, alguns dels alumnes han estat contractats per l’empresa i actualment hi desenvolupen la seva carrera professional.

 Nota de premsa de la Cambra de Comerç de Valls