Andreu Montserrat, medalla de plata a l'SpainSkills

2022 03 26 Madrid tots

Andreu Montserrat, alumne del CFGS d'Automatització i Robòtica de l'Institut Jaume Huguet, va aconseguir la medalla de Plata en l'especialitat d'instal·lacions elèctriques el passat dia 26 de març en el campionat d'Espanya de Formació Professional, l'SpainSkills. El campionat es va desenvolupar des del 22 fins al 26 de març a Madrid. La delegació catalana estava formada per 30 alumnes de diferents centres d'arreu de Catalunya, 7 d'ells eren de l'Institut vallenc. Tots aquests alumnes havien quedat en els primers llocs del campionat CatSkills celebrat a Catalunya durant el curs passat.

A més de l’Andreu, del nostre centre hi van participar l’Alexander Arche i l’Albert Herreros, alumnes del CFGS de Programació de la producció en fabricació mecànica, en les especialitats de Disseny mecànic i Mecanitzat en Fresadora CNC, i van aconseguir una meritòria classificació.

En l'apartat de demostracions d'exhibició, que recull aquelles especialitats emergents, un grup d’alumnes del nostre centre va participar en els skills de robòtica mòbil i indústria 4.0.

Tots els alumnes van estar acompanyats durant el torneig pels seus professors: David Vallverdú, Fidel Hinarejos, Jesús Rovira, Daniel Flores i Xavier Batista, i van mostrar les seves habilitats durant tota la competició. A més, el dia 24 van rebre el suport de 33 alumnes i professors de l'Institut que van anar a Ifema Madrid per conèixer de primera mà el campionat i animar els seus companys.

Dissabte dia 26, al Palau de Congressos de Madrid, es va celebrar l'acte de cloenda on, acompanyats del professorat i pel director del centre, varen rebre el reconeixement a la feina feta. 

Excel·lents resultats, i després d'una bona formació, un gran futur per endavant. Enhorabona nois, i especialment a l’Andreu per la medalla!