Guanyadors de la 13a Olimpíada de Geologia!

2022 03 04 OLIMPÍADES GEOLOGIA 5 GUANYADORS

El divendres 4 de març, Josep Boada, Maurici Piñas i Eudald Magriñà, alumnes de Batxillerat, van aconseguir les tres primeres posicions en la fase territorial de la 13a Olimpíada de Geologia que es va fer a la Facultat de Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili.

A més d’ells tres, hi van participar Ariadna Alfonso, Paula Blanch, Maria Franquès i Eulàlia Gil, de 1r de Batxillerat, i Anna Anglès, Berta Fort, Laura Rodríguez i Pol Vericat de 2n.

Durant el matí van fer una primera prova individual per a resoldre problemes teòrics i pràctics de resposta única sobre geodinàmica, mineralogia, estratigrafia, paleontologia, riscos, mapes i talls geològics; després, van fer una prova d'equip, en grups de 4 alumnes, durant la qual van resoldre exercicis de resposta oberta que podien incloure reconeixement de minerals, roques i fòssils, anàlisi i interpretació de mapes i talls geològics.

Els dos primers classificats, el Josep i el Maurici, participaran el dia 26 de març en la fase estatal que es farà a Almeria.

Us desitgem molta sort en la propera fase, Josep i Maurici, i enhorabona a tots tres!