Concurs de prototips de guarniments lluminosos de les Decennals

2022 01 13 Gremi installadors concurs prototips

Aquest matí, Dolors Ferré, alcaldessa de Valls; Isaac Rubio, president del Gremi d'Instal·ladors de l'Alt Camp i la Conca de Barberà; Josep Maria Soler, director de l'Institut Jaume Huguet, Marc Ayala, regidor de Cultura, i Rosa Rovira, regidora d'Empresa i Ocupació, han vingut al nostre centre per presentar públicament els finalistes del concurs de guarniments lluminosos amb motiu de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1; són els que han fet els grups formats per David Valls i Pol Abellà, del cicle de grau mitjà d'instal·lacions elèctriques; Mossab Doukkali, Kevin Álvarez i Jonathan Pérez, del PFI; i Iván León i Rubén Ramos, també del curs del PFI. El jurat ha estat format per membres de la Junta del Gremi i per personal docent de l'Institut Jaume Huguet.

Aquest concurs va ser convocat pel Gremi d'Instal·ladors de l'Alt Camp i la Conca de Barberà, en col·laboració amb l'Institut, i estava obert als estudiants dels cicles formatius, de Formació Professional i dels Programes de Formació i Inserció que estiguessin relacionats amb la branca de l'electricitat i la mecanització del nostre centre.

El Gremi d'Instal·ladors reproduirà els guarniments lluminosos guanyadors del concurs de prototips; així, les tres propostes finalistes seran reproduïdes i distribuïdes per les empreses del Gremi.

Les tres propostes finalistes han quedat registrades en propietat del Gremi, el qual en tindrà tots els drets de fabricació, reproducció i distribució. Totes les empreses afiliades al Gremi oferiran aquests guarniments a la ciutadania perquè puguin ser penjats als balcons i a les façanes dels edificis per il·luminar els carrers com és costum per les Decennals, les festes de la llum.

En total s'han presentat fins a set prototips diferents, tots al voltant de la temàtica de les Festes Decennals i han utilitzat la tecnologia d'il·luminació LED en la gamma de lluminositat de color blanc.

Enhorabona, David, Pol, Mossab, Kevin, Jonathan, Iván i Rubén, autors dels prototips guanyadors!

Aquí teniu la notícia de TAC12. I la de Valls Ràdio.