L’Institut recull les 12 medalles del campionat CatSkills

2021 11 23 premis CATSKILLS 2 FOTO PREMIATS I PROFESEl 23 de novembre es van lliurar a Barcelona les medalles dels Campionats d'FP de Catalunya Catskills 2020-2021, en un acte presidit pel conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray. L’acte va tenir lloc al Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona i s’hi van premiar 143 alumnes d’arreu de Catalunya en 41 especialitats diferents.

Els guanyadors de les dotze medalles del nostre centre són:

Or: Albert Herreros, skill 7 de Mecanitzat; Andreu Montserrat, skill 18 d’Instal·lacions elèctriques; David Marcos i Roger Andavert, skill HP2 d’Indústria 4.0; Alexander Arche, skill 5 de Disseny de productes industrials; Miquel Marco i Martí Martínez, skill 23 de Robòtica mòbil.

Plata: Llorenç Masdeu, skill 10 de Soldadura i Joan Boronat, Skill OF.

Bronze: Roger Andavert, skill 23 de Robòtica mòbil; Unai Álvarez i Joel Llamas, skill RI de Robòtica industrial,

A l’acte hi van anar acompanyats pels professors-tutors de cada especialitat: Dani Flores, David Vallverdú, Xavier Batista, Jaume Ribalta, Francesc Guivernau i Fidel Hinarejos, i pels professors-experts: Raül Garcia, Dani Flores, Jesús Rovira, Lleonard Ruiz i Montserrat Velasco.

Gonzàlez-Cambray també va fer un “reconeixement als 139 instituts que han participat en el aquests Catskills” i va agrair al professorat el seu compromís i implicació. En aquesta 8a edició dels Catskills hi van participar un total de 139 centres educatius amb 426 alumnes de cicles formatius de grau mitjà i grau superior. La competició es va realitzar en streaming, d’abril a juny, fet que va permetre obrir al públic la competició de les 41 especialitats diferents.

Els guanyadors Catskills amb medalla d'or seran els representants de la delegació catalana a Spainskills i, en cas de guanyar medalla d'or al campionat estatal, podran participar en els Worldskills. Els guanyadors de les medalles d'or assistiran, doncs, al campionat internacional d'oficis que tindrà lloc a Shanghai (Xina) 2022 i a Euroskills Sant Petersburg 2023.

Enhorabona a tots els guanyadors i als docents que els han preparat, i molta sort de cara a l’SpainSkills!