David Marcos i Roger Andavert guanyen la competició Catskills Indústria 4.0

2021 11 05 catskills industriaDavid Marcos, alumne del CFGS Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa, i Roger Andavert, del CFGS d'Automatització i Robòtica Industrial, tutoritzats pel professor Xavier Batista del departament d'Electricitat i Electrònica van guanyar la 1a edició dels Catkills Indústria 4.0 a l'INS Palau Ausit de Ripollet el dia 5 de novembre. El seu esforç durant les darreres setmanes, basat en el treball en equip i la constància, els va permetre fer una execució brillant i guanyar la competició.

Aquesta competició requereix alts coneixements en la programació de xarxes, per intercanvi de dades en l'entorn industrial, i també per al processat i la supervisió mitjançant diferents plataformes software d’avantguarda. Entre d’altres podem destacar la programació dels autòmates d'Omron i el midware Node-red utilitzant protocols com OPC UA i MQTT.

Cada equip estava format per dos alumnes, un de la família professional d'informàtica i un altre de la família professional d'Electricitat i Electrònica. En total van participar-hi quatre equips provinents de diferents instituts de Catalunya: l'Institut Les Salines del Prat de Llobregat, l'institut de Badia del Vallès, el Palau Ausit de Ripollet i el nostre.

Tot el professorat de l'Institut felicita els guanyadors, i els agraeix la seva aportació al reconeixement del Jaume Huguet com a centre formatiu de referència en les nostres comarques.

Enhorabona, David i Roger!