Participem en la lliga IESports

2021 05 12 iesports 2L'Institut, per tercer any consecutiu, ha participat en la lliga IESports. Les lligues IESports són unes lligues d'esports electrònics on participen instituts de tot l’Estat espanyol (més de 500) en diferents videojocs. La lliga promou valors comuns en la competició i l'aula, que permeten desenvolupar capacitats necessàries en diferents àmbits de la seva vida. Aquests valors són: sinceritat, disciplina, diversitat, treball en equip, compromís, esforç, alegria, amistat, superació, valentia, sabiduria, respecte, humilitat, justícia, integració i esportivitat.

A més, aquesta competició defensa que els videojocs poden ser una altra metodologia per afavorir l'aprenentatge i tenen diferents vídeos educatius, "Aprendiendo con gaming", en els quals col·labora el professor del centre Héctor Zazo, el qual també ha tutoritzat els diferents equips participants del nostre centre.

Aquest any, la participació en la lliga IESports ha donat els seus fruits ja que els alumnes Jonathan Rey, de 1r de CFGM Mecanització; Adrián Alonso, de 2n de CFGM de Mecanització, i Nazim el Kajhdoui, del CFGM de Cures Auxiliars d'Infermeria, han aconseguit arribar a classificar-se entre els 16 millors instituts d'Espanya del videojoc Clash Royale. Són un grup heterogeni que properament jugaran les fases finals del campionat. Altres alumnes de cicles formatius del centre s'han quedat a les portes d'aquesta fase final en altres disciplines com League of Legends o Brawls Stars. 

Felicitem tots els alumnes participants per tota la feina feta i pels èxits aconseguits, i els animem de cara a l’esforç final!