Dos Premis de Recerca Jove de la Generalitat

2021 05 13 PREMIATSElena Martínez Feliu i Eloi Singla i Milian, alumnes de 2n de Batxillerat del curs passat, han guanyat dos premis pels seus treballs de recerca en el marc dels Premis de Recerca Jove (PRJ) que convoca el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya per fomentar l'esperit científic del jovent. Tots dos treballs han estat premiats amb un import de 850€.   

L’Elena va fer el treball “El vehicle autònom, ficció o realitat?, tutoritzat pel professor Jordi Serra, en el qual es plantejava com, a partir del desenvolupament de les noves tecnologies, els vehicles autònoms seran cada vegada més una realitat. 

L’Eloi va titular el seu treball “Contra la Torre de Babel. Una aproximació a les llengües planificades” i li tutoritzà el professor Joan Foguet, i va analitzar com, tot i que  la majoria de llengües s’han desenvolupat durant generacions de parlant a parlant, també n’existeixen d’altres creades de manera completament conscient en, relativament, poc temps; són les anomenades “llengües planificades”.

Elena i Eloi, enhorabona per aquest magnífic guardó!