La cooperativa Ecofood, premi Impuls FP de projecte emprenedor

2021 04 28 premi impuls fp4 El 26 d’abril, de manera virtual, es va celebrar l’entrega de premis d’Impuls FP. En la categoria d’emprenedoria, el nostre centre va obtenir el primer premi pel projecte de cooperatives d’alumnes; concretament, Ecofood, la cooperativa creada pels alumnes de 2n de CFGM de Gestió Administrativa, fou la premiada. Un dels professors responsables del projecte, Vicent Juan, explicà a la resta de participants com treballem el projecte al nostre centre i els principis pedagògics i de valors ètics que el regeixen.

L’acte havia començat amb la presentació de Josep Camps, inspector d’educació, que va posar en valor els ensenyaments de la formació professional, i l’esforç i dedicació dels docents per formar els futurs treballadors i dotar-los de les competències personals i professionals tan necessàries en un entorn dinàmic i canviant. Tot seguit, l’emprenedor Pep Orellana va fer una ponència titulada “Innovar al segle XXI”, per fer reflexionar  alumnat i professorat sobre la importància d’innovar i crear en un entorn econòmic i empresarial dinàmic i que s’enfila cap a principis de sostenibilitat i cooperació. A continuació es van presentar les propostes de cada centre en 3 categories diferents: Emprenedoria, Innovació i Excel·lència Educativa.

Des del departament d’Administració volem donar l’enhorabona als alumnes-socis de la cooperativa Ecofood, que duen a terme el projecte, i volem agrair el suport i la col·laboració de l’Institut, que aposta per un model d’ensenyament i aprenentatge que posa en valor els principis col·laboratius i cooperatius. Finalment, també volem donar les gràcies a l’Ateneu cooperatiu Coopcamp, que ens ha acompanyat en tot aquest viatge, i al nostre proveïdor, el grup de Consum La Bajoca.

Per acabar, recordem a tota la comunitat educativa que la cooperativa Ecoofood està en funcionament i us animem que hi feu les vostres comandes. Trobareu els fulls de comanda i els catàlegs a la sala de professors.

Departament d’Administració