Matrícules d'Honor

matrícules honorUn cop feta l’avaluació final de 2n de Batxillerat, l’Institut ha pogut concedir tres matrícules d’honor a les alumnes que han acabat els seus estudis de Batxillerat amb les millors mitjanes d’expedient acadèmic.

Són Elisenda Plana Armengol, Laura Caro Fonseca i Maria del Mar Álvarez Contijoch. A banda de ser un reconeixement a l’excel·lència en els estudis, el fet d’obtenir Matrícula d’Honor els permetrà gaudir de la gratuïtat de la matrícula del primer curs de carrera universitària.

L'alumnat que ha excel·lit aquest curs ha estat: Elisenda Plana Armengol, del Batxillerat d'Humanitats i Ciències Socials, que vol cursar Traducció i Interpretació a la UPF de Barcelona; Laura Caro Fonseca, del Batxillerat d'Humanitats i Ciències Socials, que vol cursar un doble grau en Dret i ADE o Economia a la Universitat Pompeu Fabra; Maria del Mar Álvarez Contijoch, del Batxillerat de Ciències i Tecnologia, que vol estudiar Química en anglès a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona; Cristina Español Pallarès, del Batxillerat de Ciències i Tecnologia, que vol estudiar el Grau Superior en Interpretació Musical en jazz i música moderna a l'Escola Superior Música de Catalunya (ESMUC), i Rita Andreu Sans, del Batxillerat de Ciències i Tecnologia, que vol estudiar Medicina.

En el decurs de l’acte acadèmic de graduació, Elisenda, Laura i Maria del Mar rebran el corresponent diploma acreditatiu del premi que han obtingut.

La quantitat d’alumnes que aquest curs s’han graduat amb una nota extraordinària en el Batxillerat posa en valor el nivell d’excel·lència en aquesta etapa educativa al nostre centre.

Enhorabona, Elisenda, Laura, Maria del Mar, Cristina i Rita, pels magnífics resultats que heu aconseguit! El vostre esforç ha obtingut la recompensa que desitjàveu!