25è Premi Escola Empresa

El lliurament es va fer en el marc de la 36a edició de la Nit de Premis de Valls durant la qual es va proclamar Jep Martí, arxiver municipal entre 1986 i 2019, com a Vallenc de l'any, i es van lliurar un total de 21 guardons a persones, entitats i empreses. L’acte va ser presidit per Albert Batet, alcalde de Valls, i va comptar amb la participació d'una trentena d'autoritats representatives del teixit associatiu de Valls i comarca.

Un d'aquests guardons és el Premi Escola Empresa atorgat per la Fundació Anespro, el Patronat de la qual és format per l’Institut conjuntament amb la Cambra de Comerç de Valls. Aquest Premi Escola- Empresa, que ha arribat enguany a la 25a edició, té com a objectiu reconèixer la valuosa col·laboració del sector privat amb l'Institut Jaume Huguet en la formació professional que s'hi imparteix, seguint el model coparticipat amb les empreses que s'impulsa des del centre i que garanteix una elevada inserció laboral.

En aquesta edició s'ha atorgat el premi a l'empresa Motlles i Matrius Fisas Navarro, SL, pel seu compromís amb la formació professional de l’Institut i, especialment, amb la Formació Professional Industrial. D’aquesta manera, el premi reconeix la vinculació i el compromís de l'empresa amb la formació de l'alumnat de diferents promocions dels cicles formatius industrials, en concret, amb els vinculats a la família professional de Fabricació Mecànica, especialment el CFGM de Mecanització, ja que amb la col·laboració d'empreses com Motlles i Matrius Fisas Navarro i, gràcies al valor que aporta la formació que rep l'alumnat en la seva empresa, està assolint una inserció laboral superior a la mitjana catalana. Així, doncs, es contribueix a situar els estudis de formació professional industrial de l'Institut com a primera opció de futur per als joves de Valls i comarca.

El premi va ser lliurat a Lluís Fisas i Cèlia Navarro, administradors de l'empresa, pel director de l'Institut Josep M. Soler. Marcel·lí Morera, President de la Cambra de Comerç de Valls i President de la Fundació Anespro, va voler reconèixer el compromís amb la formació professional de l'empresa Motlles i Matrius Fisas Navarro. Al seu torn, els representants de l'empresa van agrair el reconeixement i van animar les altres empreses a incrementar la seva vinculació amb la formació professional de l'Institut, com a factor d'èxit per a la captació de persones qualificades en sectors que, com el seu, necessiten unes competències tecnològiques molt específiques i va posar l’institut vallenc com a garantia de qualitat en la formació professional.

 

premi anespro 2

 

premi anespro 1