A punt per l’SpainSkills!

D’avui fins el 30 de març, el Xavier Insa i el Guillermo Martínez, alumnes del CFGS Disseny en Fabricació Mecànica, representaran Catalunya en la competició espanyola de formació professional SpainSkills. Concretament, el Guillermo competirà en l'especialitat de Torn i Fresadora CNC, i el Xavier, en l'especialitat de Disseny Mecànic. Ells dos van guanyar el campionat català CatSkills el juny de l'any passat i, com a guanyadors, es van classificar per participar en el campionat estatal.

Des de llavors fins ara, s'han estat preparant, conjuntament amb els seus professors, Lleonard Ruiz i Josep M. Magrinyà, cada vegada més intensament, per poder realitzar els Test-Project que els demanaran.

A més a més, Daniel Sanjuan i Eloi Vives, alumnes del CFGS d'Automatització i Robòtica Industrial, també participaran en la demostració de l'skill de robòtica mòbil i viatgen acompanyats pels seus professors, Daniel Flores i Raül Garcia.

El Ministeri d'Educació i Formació Professional organitza i promou competicions de destreses (skills, en anglès) que constitueixen un valuós instrument divulgatiu de la Formació Professional i un mitjà per estimular estudiants, professorat i empreses, a més d'una plataforma d'intercanvi i un fòrum de debat sobre de l'evolució dels estàndards professionals, la qualitat i la innovació en els diferents sectors productius. Els alumnes guanyadors del campionat espanyol participaran al mundial WorldSkills International, que està organitzat per una associació sense ànim de lucre, la principal activitat de la qual és organitzar competicions biennals de formació professional. L'objectiu és difondre informació i compartir coneixement sobre l'evolució de les destreses professionals, fomentar la qualitat, la innovació i l'intercanvi cultural entre competidors i experts de tot el món.

Xavier i Guillermo, us desitgem molta sort!

 

spainskills abans 1

 

spainskills abans 2

 

spainskills abans 3

 

spainskills groc