Adrià Delgado, premi Mobile Learning Awards

Aquest certamen està emmarcat en el Mobile World Capital de Barcelona i té la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la GSMA (Mobile World Congress). Cada any es convoquen els Mobile Learning Awards en el marc del programa Mschools, que tracten d’integrar les tecnologies mòbils a l´aula d’una manera eficaç, obrint noves vies d´ensenyament i aprenentatge que millorin el rendiment i l’ocupabilitat de l’alumnat.

El concurs reconeix els projectes més innovadors de docents i centres educatius a través de l´ús de la tecnologia mòbil en l´educació, en dues modalitats diferents: les millors experiències i propostes d´aula amb tecnologies digitals i les escoles innovadores en l´aplicació de les Tecnologies Digitals.

En el primer apartat, el de millors experiències i propostes d´aula amb tecnologies digitals es van triar tres propostes finalistes que, el passat 28 de febrer, van haver de defensar públicament en el marc del mSchols Toolbox. Entre les tres, la del professor de tecnologia del nostre centre, titulada “Programació i ús de xat bots amb Telegram“, va quedar classificada en tercer lloc.

Els xat bots són programes destinats a mantenir comunicacions amb els humans per respondre a preguntes i poden aportar continguts assignats o preprogramats (una màquina virtual que ofereix una comunicació instantània de forma coherent). En l’àmbit educatiu, els xat bots poden ser útils al professorat en tasques repetitives com la distribució de continguts als alumnes, la recol·lecció d’evidències de treball, el recordatori de deures i exàmens, la realització de qüestionaris, etc., mitjançant la missatgeria instantània. Els alumnes poden programar i crear xat bots per adquirir certes competències i habilitats bàsiques necessàries per desenvolupar-se en la societat.

Ja us havíem explicat l'experiència aquí.

 

premi adrià 4

 

premi adrià 6

 

premi adrià 5

 

premi adrià 3