FIRST LEGO League 2019

Hi van ser presents juntament amb una trentena d’equips de la demarcació que tenien com a objectius bàsics els de divertir-se amb la ciència i la tecnologia i de fomentar les vocacions cientificotècniques amb valors d’innovació, creativitat i de treball en equip.

El repte LEGO d’enguany és resoldre problemes reals combinant conceptes d'enginyeria, projectes de recerca, i construint i programant robots LEGO® MINDSTORMS®. Durant el primer quadrimestre del curs, l’equip del l’Institut Jaume Huguet ha après a treballar en equip per fer un projecte científic, i construir i programar un robot mòbil que superi les proves que ha determinat enguany l’organització: el repte s’anomena INTO ORBIT i tracta sobre els viatges; els equips participants han hagut de viatjar a l’espai on han explorat, desafiat i innovat en la gran extensió de l’espai.

Tot això ho han fet a través del pilar fonamental de la FIRST LEGO League: els valors FIRST (For Inspiration and Recognition of Science and Technology), celebrant el descobriment, el treball en equip i la cortesia professional.

Durant el torneig van mostrar, amb escreix, que són un equip i que han après a treballar com a tal, hi han posat moltes ganes i esforç i sobretot han gaudit durant tota la jornada de l’ambient de competició i han compartit la seva experiència amb els altres equips participants. 

El Departament de Tecnologia del centre els agraeix l'esforç dedicat a assolir les tasques que tenien assignades.

 

LEGO

 

LEGO 2