Medalla de plata en Robòtica Mòbil

Aquesta competició es va fer durant la fira sectorial IN(3D)USTRY celebrada del 16 al 18 d’octubre en el recinte firal de Montjuïc a Barcelona. Era la primera vegada que se celebrava a Catalunya un dels skills del Campionat de Formació Professional més espectaculars, el de robòtica mòbil.

Quinze joves de 5 centres educatius catalans de referència van competir per demostrar les seves habilitats i capacitats dissenyant, ajustant i programant solucions de robòtica mòbil als reptes plantejats per un jurat.

Els visitants del Saló van poder veure les presentacions dels alumnes i l’execució de les proves per part dels robots en uns circuits tancats.

Els nostres alumnes havien estat preparant les diferents proves durant els darrers mesos. Aquestes proves van consistir en el muntatge mecànic del robot i la programació pertinent. Tots els equips disposaven d’un kit de la marca canadenca Studica que també s’utilitza en la competició mundial “World Skills”. El controlador que gestiona el programari és un dispositiu “myRIO” de la casa National Instruments que, mitjançant el llenguatge de programació d’alt nivell “LabView”, permet la programació del robot.

Enhorabona, Daniel i Eloi!

IMG 03

 

IMG 02