Enric París, Premi Antena del Coneixement

L’11 de juliol, a la seu de Vallsgenera, es van lliurar els premis i reconeixements als millors treballs de Recerca als alumnes de 2n de Batxillerat dels instituts de l’Alt Camp. Una vegada llegida l’acta del jurat el treball guanyador va ser: “Estudi de la part final de la cursa d’impuls en el salt de llargada”, d’Enric París Domingo, alumne del nostre centre, i que fou tutoritzat pel professor Manuel Lapeña, del Departament d’Educació Física. El premi consisteix en un ordinador portàtil que va ser lliurat per la senyora Cori Camps, vicerectora de la Universitat Rovira i Virgili, a Jordi Tuset, ja que l’Enric no va poder ser present a l’acte de lliurament.

L’acte fou presidit per Joan Carles Solé, regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls, i hi assistiren la resta d’alumnes del centre que havien participat en el concurs (Ferran Beltran, Roger Recasens, Clàudia Salvat i Clàudia Vidal), les seves famílies i el director de l’Institut, Jordi Tuset. Aquest any s’hi havien presentat cinc treballs del nostre centre, cinc de l’Institut Narcís Oller i dos de l’Institut Serra de Miramar

El Campus Extens de la URV és un projecte estratègic de la tercera missió de la Universitat, la missió territorial, de compromís amb les institucions i els agents motors del desenvolupament del territori, en totes les seves dimensions, des del vessant més sociocultural al més socioeconòmic. L'Antena del Coneixement de l’Alt Camp té un doble objectiu: orientació i formació provinent de la Universitat i estendre-la a tota la comarca, a la vegada que des de l'Antena es facilita a la universitat informació sobre els interessos culturals de la seva àrea d’influència.

Enhorabona a tots els participants i, en especial, a l’Enric per la qualitat del treball desenvolupat, la precisió en l’estudi i la plasmació científica d’un fet de tècnica corporal en l’activitat fisicoesportiva!

 

premi ENRIC TOTS