Intercanvi lingüístic a França 

Des de l'optativa de francès s’està fent un intercanvi lingüístic a França amb alumnes de francès de 4t d'ESO i 1r de BAT. Aquest projecte es fa conjuntament amb l'Institut Jaume I de Salou i el Lycée Ensemble Montplaisir de Valence (France). L'alumnat conviurà durant una setmana amb famílies que ja estan assignades i amb qui ja fa dies que les alumnes van començar a contactar. 

Del 12 al 19 de gener, el nostre grup d’alumnes és a França i, al nostres centre, rebrem el grup francès del 17 al 24 de maig.

Ja ens han començat a fer arribar les primeres fotos i, a mesura que ens n’enviïn més les anirem afegint:

-12 de gener: arribada a Valence i trobada amb els alumnes francesos.

 

-14 de gener: cap de setmana en família

-15 de gener: La direcció del Lycée Ensemble Montplaisir de Valence (France) ha rebut avui les nostres alumnes de francès de 4t d'ESO i 1r de BAT que hi fan un intercanvi lingüístic. Moltes gràcies per l’acollida!

-17 de gener: Aquest matí, alcalde i regidors de l'ajuntament de Valence han rebut els nostres alumnes de francès que estan fent l’intercanvi  lingüístic en aquesta ciutat. Ha sigut una gran recepció per part de la ciutat francesa als alumnes del Jaume Huguet i del Jaume I de Salou. 

Després, els alumnes del grau superior de Turisme del Lycée de Montplaisir han fet una ruta per la ciutat de Valence a les nostres alumnes de francès.

-18 de gener: Avui hem visitat la Cité du chocolat, amb degustació inclosa. Després hem anat cap a Romans , ciutat on hem visitat l'empresa on es fabriquen texans 100% artesans i francesos. L'última visita ha estat a la Cité de la Raviole ( raviolis típics de la regió) també amb degustació inclosa.

-19 de gener: Últimes classes abans d’agafar el tren per tornar cap a casa de les nostres alumnes d'intercanvi al Lycée Ensemble Montplaisir. Ha estat un gran plaer compartir aquests dies amb els nostres “correspondants”!

Ara només cal esperar que arribi el mes de maig per rebre'ls amb els braços oberts.

À très bientôt!