Tot a punt per al curs 2021/2022!

2021 09 08 inici L'1 de setembre el professorat del centre va començar a preparar el nou curs 2021-2022, un curs que encara estarà marcat per la COVID-19. Continuarem, doncs, seguint tots els protocols que determina la normativa sanitària vigent, però  amb unes mesures més relaxades que el curs passat.

Aquests dies ja s’ha fet arribar a les famílies una carta dels consellers de Salut i d'Educació per animar els menors a vacunar-se amb l’'objectiu d’incrementar la taxa d'immunització entre els joves. "Vacunar-se abans de l'inici de curs és un acte de responsabilitat envers un mateix o una mateixa i un acte de solidaritat amb tot el nostre entorn". Aquest és el missatge que el govern ha traslladat en la carta dirigida a les famílies de tots els alumnes de secundària. 

Us adjuntem l'horari definitiu d'inici de curs i l'accés al centre que tindrà assignat cada grup estable a partir del dia d’inici de curs, el 13 de setembre per a tots els grups, excepte els CFGS que començaran el dia 20.

Continuarem treballant, igual com el curs passat, per assegurar que puguem desenvolupar tot el procés d’ensenyament-aprenentatge de la millor manera possible tenint sempre present la situació epidemiològica; per tant, alumnat, professorat i famílies, haurem de continuar col·laborant al màxim per fer-ho possible.

Encarem el curs 2021-22, un curs de Decennals, amb ganes de continuar treballant per al nostre alumnat!

 

2021 09 08 horaris inici

2021 09 08 portes entrada